ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

REPORTERITUND. Vorstide lihasisaldusest.

Telli koopia Saada link

Media

Kirjeldus

Keeduvorstide, viinerite jm toodete lihasisaldus on mõnikord peaaegu olematu. Miks, põhjendavad kunagi Valga Lihatööstust juhtinud Elmut Paavel, lihatööstuse Maag juht Olle Horm, Gunnar Obolenski Rakvere Lihakombinaadist, Selveri kauplusteketi direktor Andres Heinver, Põllumajandus-Kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus ja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Saatejuht, autor ja toimetaja on Kaja Kärner. Helioperaator Evelin Voodla.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Reporteritund
Fonoteegi number: RMARH-53174
Fonogrammi tootja: 2012 ERR
Eetris: 01.02.2012
Salvestuskoht: Vikerraadio
Kestus: 00:45:36
Märksõnad: intervjuud/ vestlusringid varia
Autorid: Kärner Kaja
Toimetajad: Kärner Kaja
Esinejad: Kärner Kaja, Paavel Elmut, Horm Olle, Obolenski Gunnar, Heinver Andres, Sõrmus Roomet, Seeder Helir-Valdor
Kategooria: Info → päevakajaline
Püsiviide: vajuta siia

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse