ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Reporteritund: REPORTERITUND. E-ained toidus

Telli koopia Saada link

Media

Kirjeldus

Millise ettevaatusega peaksime suhtume e-ainetesse ehk lisaainetesse meie toidus? Arutlevad TTÜ Toiduainete instituudi direktor prof. Raivo Vokk, ohtlike e-ainete määraja väljaandja ning teadlik tarbija Epp Petrone, Rakvere lihakombinaadi tootejuht Gunnar Obolenski ning VTA spetsialist Tiiu Rand. Autor: Arp Müller. Toimetaja Kaja Kärner. Helioperaator Anna-Maria Kurrel.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Reporteritund
Fonoteegi number: RMARH-30693
Fonogrammi tootja: 2010 ERR
Eetris: 22.03.2010
Salvestuskoht: Vikerraadio
Kestus: 00:50:59
Märksõnad: intervjuud/ vestlusringid keskkond/ loodus(-varad, -nähtused) majandus/ töö tervishoid
Autorid: Müller Arp
Toimetajad: Kärner Kaja
Esinejad: Müller Arp, Vokk Raivo, Petrone Epp, Obolenski Gunnar, Rand Tiiu
Kategooria: Info → päevakajaline
Püsiviide: vajuta siia

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse

;