ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Jätku leiba!: 9

Saada link

Media

Kirjeldus

Vana hea eesti toidu maitse eripära tuleb tänapäevase kulinaaria võtmes rohkem esile tuua, kinnitas ühes Jätku leiba! saates tippkokk Dimitri Demjanov. Heaolusead, lihaveised ja lambad võiksid eestlastel aidata Prantsuse või Itaalia tuntud ja tunnustatud köökidega pisutki konkureerida. Gurmaanluse tagamaade kohta üldisemalt küsime nõu rahvusooperist Estonia. Jassi Zahharov ja Rene Eespere on selle üle nii oma rahvast kui ka külalisi Eesti kõige tuntumal laval mõtlema pannud. Autor ja saatejuht Ragnar Kond, režissöör ja produtsent Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Jätku leiba!
Osa nr.: 9
Aasta: 2006
Kestus: 00:26:51
Indeks: 2006-002259-0009
Režissöör: Reindla Hendrik
Esmaeeter: 16.03.2007
Kategooria: Elu → ülevaade teatud elualal toimuvast
Püsiviide: vajuta siia
Faili nimi: 2006-002259-0009_0002_D10_JATKU-LEIBA.MXF
Indeks: 2006-002259-0009
Kestus: 00:26:51
Registreerimise kuupäev: 03.01.2014
Registreerimise aeg*: 2014-01-03 10:37:52
Videoanalüüsi olek: COMPLETED

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse