ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Jätku leiba!: 4

Saada link

Media

Kirjeldus

Kokk olla on populaarne ja tulus, kinnitavad kutsekoolinoored. Kas Eestis pakutav toidualane haridus vastab turukonkurentsi karmidele nõudmistele? Kuivõrd arendab õpe edasi eesti toidu maitset ja traditsioone? Toit moodustab viiendiku kogu Eesti töötleva tööstuse toodangust ja 5% ekspordist. Eesti ärimehed müüvad suurettevõtteid välismaalastele, et nende kaudu pääseda toodanguga Eestist kaugemale - suurtesse kaubakettidesse. Ettevõtjad kurdavad, et napib nii lihttöölisi kui ka tehnolooge. Käive kasvab, aga kasum väheneb. Kodumaise toiduainetööstuse perspektiivi üle arutlevad firmade ja pankade esindajad. Endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo räägib, kuivõrd ta ise eelistab eestimaist toitu ja mida riik plaanib eesti toidu arenguks koolituse kaudu teha. Eesti tipp-kokad, kokaõpilased ja nende õpetajad valmistavad eesti roogi. Autor ja saatejuht Ragnar Kond, režissöör ja produtsent Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Jätku leiba!
Osa nr.: 4
Aasta: 2006
Kestus: 00:26:02
Indeks: 2006-002259-0004
Režissöör: Reindla Hendrik
Esmaeeter: 02.02.2007
Kategooria: Elu → ülevaade teatud elualal toimuvast
Püsiviide: vajuta siia
Faili nimi: 2006-002259-0004_0002_D10_JATKU-LEIBA.MXF
Indeks: 2006-002259-0004
Kestus: 00:26:02
Registreerimise kuupäev: 30.12.2013
Registreerimise aeg*: 2013-12-30 16:45:23
Videoanalüüsi olek: COMPLETED

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse

;