ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Jätku leiba!: 2

Saada link

Media

Kirjeldus

Kas arvamus, et eesti toit on kvaliteetne, tervislik ja saasteainevaba tugineb eestlaste eneseuhkusele või suudavad tootjad ja teadlased anda põhjendatuma hinnangu? Seto tšäimajas Vene piiri ääres teevad paljud peatuse, et maitsta ehtsat eesti toitu ja nautida mitte ainult söömist. Kadarbiku talu peremees Ants Pak varustab porganditega kolmandikku Eestimaast ja arutleb, kui eestimaine on eesti köögivili - seeme on ju Hollandi päritolu… Põllumajandusuuringute keskuse jääkide labori kvaliteedijuht Merike Toome on kindel, et Eestis kasutatakse taimekaitsevahendeid palju vähem kui mujal Euroopa Liidus - ehkki normid on samad. Eesti jäätisel on poole sajandi pikkune ajalugu. Retseptid, mis aastakümneid tagasi venekeelsetele blankettidele kirjutatud, on tänagi töös. Eesti jäätist eristavad välismaisest kodumaine tooraine ja maitse. Autor ja saatejuht Ragnar Kond, režissöör ja produtsent Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Jätku leiba!
Osa nr.: 2
Aasta: 2006
Kestus: 00:26:56
Indeks: 2006-002259-0002
Režissöör: Reindla Hendrik
Esmaeeter: 19.01.2007
Kategooria: Elu → ülevaade teatud elualal toimuvast
Püsiviide: vajuta siia
Faili nimi: 2006-002259-0002_0002_D10_JATKU-LEIBA.MXF
Indeks: 2006-002259-0002
Kestus: 00:26:56
Registreerimise kuupäev: 30.12.2013
Registreerimise aeg*: 2013-12-30 16:10:01
Videoanalüüsi olek: COMPLETED

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse

;