Köögikunst

  • Köögikunst: Eksootiline lõunasöök 00:20:20

    Köögikunst: Eksootiline lõunasöök (30.01.1997)

    Jazz ja Silver Härm valmistavad täiskäigu lõunasöögi: salat, supp, praad ja magustoit.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: Supisaade 00:23:51

    Köögikunst: Supisaade (16.01.1997)

    Ka supikeetmine võib olla kunst, mis vajab meistrikätt. Silver Härm ja Jazz on tõestanud, et neil on kätt iga toidu peale. Vaatame, mis supid kokku keedetakse ja kes selle supi pärast ära peab sööma.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: 10 00:22:19

    Köögikunst: 10 (13.03.1997)

    Jazz ja Vambola Moores täidavad kartuleid, praevad hiinapäraselt koha, küpsetavad kohvipudingit ja nakatavad kõiki naeru ja hea tujuga.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: Salatikunst 00:23:52

    Köögikunst: Salatikunst (02.01.1997)

    Uut aastat alustavad Jazz ja Silver Härm kerge ja tervisliku toiduga. Pühadeaegsed liigkilod tulevad kergesti maha, kui teete nende õpetuste järgi salateid.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: 4 00:22:48

    Köögikunst: 4 (07.11.1996)

    Seekord valmistavad Jazz ja Silver Härm minestrone'i suppi, kartuli-porruvormi, sealiha ubadega ja šokolaadi-rummivahtu.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: Prantsuse kalasupp, lambakarbonaad, hallitusjuust maasikakastmes 00:24:05

    Köögikunst: Prantsuse kalasupp, lambakarbonaad, hallitusjuust maasikakastmes (26.09.1996)

    Söögitegemisest või suisa selle vaatamisest võib saada elamuse, kui õiged tegijad asja kallal. Jazz ehk Rainer Härm astub teie nõudliku maitsmismeele ette koos oma noorema venna Silveriga. Hooaja esimene köögisaade teeb köögi lambalihalõhnaseks, juurviljaauruseks ja õige pisut jääb köök haisema hallitusjuustust...

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: Ungari köök 00:24:00

    Köögikunst: Ungari köök (24.10.1996)

    Heidame pilgu ungari kööki. Peakokk Jazz soovitab ise järele proovida - ehk sobib vürtsikas roog teiegi lõunalauale? Režissöör Sander Üksküla, toimetaja Ülle Puusep.

    Loe lähemalt

  • Köögikunst: Toidud kanalihast 00:24:02

    Köögikunst: Toidud kanalihast (10.10.1996)

    Kana on meie köökides õige sage külaline ja et ta liiga üksluiseks ei muutuks, korraldab peakokk Jazz kanalihapäeva, et jagada ideid, mida selle sulelisega peale hakata.

    Loe lähemalt

Kokku: 68 | Näitan: 61-70 | Näita kõiki

;