Jätku leiba!

  • Jätku leiba!: 10 00:26:51

    Jätku leiba!: 10 (23.03.2007)

    Säilitusainevaba mahl, mineraalvesi, õlu, hea vein või pits viina on ikka kuulunud eestlaste toidulauale. Samas, neid jooke valmistatakse pea igas riigis. Milline on eesti joogikultuuri eripära? Mida ja kui palju eestlased joovad? Mille järgi valida tervisesõbralikku jooki? Erinevad janukustutajad moodustavad ka suure osa eesti toidukauba ekspordist...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 12 00:26:39

    Jätku leiba!: 12 (20.04.2007)

    Kuidas ja kus ning millist toitu külastajaile pakutakse, mõjutab mitte ainult turismitalu või restorani käivet, vaid ka eesti toidu eksporti. I-punktid peaksid jagama eesti toidu pakkujate kohta põhjalikumat teavet...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 11 00:26:51

    Jätku leiba!: 11 (06.04.2007)

    Mida teha aedades ja istandustes kasvavate marjadega, kui enamik tööstusi eelistab toormena kasutada välismaalt pärit kontsentraate? Eesti Maaülikooli teadlased leiavad, et kodumaisel marjakasvatusel on tulevikku küll...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 9 00:26:51

    Jätku leiba!: 9 (16.03.2007)

    Vana hea eesti toidu maitse eripära tuleb tänapäevase kulinaaria võtmes rohkem esile tuua, kinnitas ühes Jätku leiba! saates tippkokk Dimitri Demjanov. Heaolusead, lihaveised ja lambad võiksid eestlastel aidata Prantsuse või Itaalia tuntud ja tunnustatud köökidega pisutki konkureerida...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 6 00:25:58

    Jätku leiba!: 6 (16.02.2007)

    Piimatootmine moodustab suurema osa Eesti toiduainetööstusest ja toiduekspordist. Samas on kodumaiseid piimatooteid välisriikide poodides keeruline leida, sest käivet andev piimapulber suunatakse mitte kauplusse, vaid ümbertöötlemisele...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 4 00:26:02

    Jätku leiba!: 4 (02.02.2007)

    Kokk olla on populaarne ja tulus, kinnitavad kutsekoolinoored. Kas Eestis pakutav toidualane haridus vastab turukonkurentsi karmidele nõudmistele? Kuivõrd arendab õpe edasi eesti toidu maitset ja traditsioone? Toit moodustab viiendiku kogu Eesti töötleva tööstuse toodangust ja 5% ekspordist...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 5 00:26:50

    Jätku leiba!: 5 (09.02.2007)

    Eesti kalanduses valitseb paradoksaalne olukord - poodides on kodumaist kala vähe saada ja selle tootmine moodustab vaid kümnendiku kogu riigi toiduainetööstusest. Samas kolm neljandikku kalatoodangust eksporditakse, ent Vene turu suure osatähtsuse tõttu on see äri väga haavatav...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 2 00:26:56

    Jätku leiba!: 2 (19.01.2007)

    Kas arvamus, et eesti toit on kvaliteetne, tervislik ja saasteainevaba tugineb eestlaste eneseuhkusele või suudavad tootjad ja teadlased anda põhjendatuma hinnangu? Seto tšäimajas Vene piiri ääres teevad paljud peatuse, et maitsta ehtsat eesti toitu ja nautida mitte ainult söömist...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 1 00:25:57

    Jätku leiba!: 1 (12.01.2007)

    Kas eestlased muutuvad hamburgeri- ja kokarahvaks või eelistavad eesti toitu? Kas ja miks on seda kasulik süüa ning kust seda saab? Saates selgub, et paljud eestlased ei tea toitumissoovitustest midagi, kuigi kulutavad kolmandiku sissetulekust toidule...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 3 00:26:17

    Jätku leiba!: 3 (26.01.2007)

    Väiketootjate toidukaup on eestimaisem, maitsvam ja kvaliteetsem kui suurtööstuste oma, arvavad paljud ostjad. Ometi on seda suurtest poodidest vähe saada. Miks, küsime kaubakettide juhtidelt, turuomanikelt ja väiketootjailt...

    Loe lähemalt

Kokku: 50 | Näitan: 41-50 | Näita kõiki

;