Jätku leiba!

  • Jätku leiba!: 28 00:24:34

    Jätku leiba!: 28 (11.04.2008)

    Millist teavet sisaldavad toidukauba pakendid? Kas eesti toidukaup on säilitusainetest vabam kui välismaine? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 27 00:25:26

    Jätku leiba!: 27 (04.04.2008)

    Käsitsi valmistatakse toitu järjest vähem. Millest sõltuvad tööstuse ja suurköökide maitse- ning tooraine-eelistused? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 30 00:25:10

    Jätku leiba!: 30 (02.05.2008)

    Millest lähtuti Eesti parimate toiduettevõtete valimisel? Üleriigilisel koolinoorte telekonkursil osaleb viimane, kümnes kool. Finaali koonduvad ühisvõistluseks õpilased ja tippkokad. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 29 00:25:12

    Jätku leiba!: 29 (25.04.2008)

    Norras Stavangeris valmistutakse kokkade olümpiamängudeks peetava võistluse Bocuse d“Or Euroopa vooruks. Esimest korda kutsuti osalema ka Eesti. Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder arutleb, kas eesti toidu riiklik programm on veennud eestlasi eelistama kodumaist kaupa...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 26 00:24:57

    Jätku leiba!: 26 (28.03.2008)

    Turistid kurdavad, et eesti toitu pakutakse toitlustuskohtades vähe. Saaremaa spa-keskuste kokad aga kinnitavad ajakirjanik Heli Salongile, et välismaalased kohalikku toitu nii väga ei küsigi. Põllumajandusmuuseumi õppepäevadel selgus, et koolinoored ei tea leiva küpsetamisest suurt midagi, ehkki tahaksid teada...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 23 00:25:12

    Jätku leiba!: 23 (07.03.2008)

    Tippkondiitrid arutlevad, kui eestimaised on meie magustoidud. Jätkub koolinoorte telekonkurss ja seekord kokkavad noormehed. Piirkondlikud maitseharjumused ja toitumistavad. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 22 00:25:14

    Jätku leiba!: 22 (29.02.2008)

    Põhja-, Lõuna-, Lääne- ja Ida-Eesti teadjamad toidutegijad tutvustavad piirkondlikke maitseid, mis kokku moodustavad rahvusköögi. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 15 00:26:29

    Jätku leiba!: 15 (04.01.2008)

    Lapsed söövad oma maitse järgi valitud rukkileiba. Aga täiskasvanud? Lääne-Saaremaa pannileib on leib ja pole ka, veendub Lümanda söögimajas "Meie Maa" ajakirjanik Heli Salong. Väikesed külad, väikesed koolid ja omapära meelitavad pealinlasi maale elama, arutleb muusik Kait Tamra koos abikaasa Ave Tamraga oma Võrumaa-kodus lauda kattes...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 25 00:25:18

    Jätku leiba!: 25 (21.03.2008)

    Koolinoorte telekonkursi võistkonnad valmistavad pidulikke roogi. Lääne- ja idaeestlased võrdlevad toitumisharjumusi. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 24 00:24:55

    Jätku leiba!: 24 (14.03.2008)

    Loomingus tuleb alati juhinduda neist põhimõtetest, mis tunduvad endale õiged, leiab muusik Tõnis Mägi. Ka toidu valmistamine on Mägi jaoks looming. Saates laulavad Kärt Johanson ja Tõnis Mägi koos, kuid hõrgutava salati meisterdab pereisa üksi...

    Loe lähemalt

Kokku: 50 | Näitan: 21-30 | Näita kõiki

;