Jätku leiba!

  • Jätku leiba!: 40 00:24:47

    Jätku leiba!: 40 (13.10.2008)

    Eestlased ei viitsi enam kartuleid koorida, kuid söövad kodumaist kartulit meeleldi. Müügitrend näitab, et pestud, kooritud ja pakitud kartulit ostetakse rohkem kui seda, mis otse põllult või hoidlast võetud...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 37 00:24:27

    Jätku leiba!: 37 (22.09.2008)

    Peipsi-äärsed sibulakasvatajad on üldtuntud - Lüübnitsas peetavale sibula- ja kalalaadale sõidetakse kokku üle kogu Eesti. Põnevad ja tervislikud maitsetaimed muudavad toidud maitsvamaks. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 35 00:25:27

    Jätku leiba!: 35 (08.09.2008)

    Saates räägime mahetoidust. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 31 00:25:09

    Jätku leiba!: 31 (09.05.2008)

    Eestis kasutatavate kaubamärkide täpset arvu on keeruline määratleda. Kuidas teab tarbija, millise märgi taga peitub kvaliteetseim ja tervislikum toit? Teada aga võiks, sest näiteks Ameerikaga võrreldes pakuvad Eesti tööstuste toidukauba pakendid palju rohkem teavet...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 32 00:25:34

    Jätku leiba!: 32 (16.05.2008)

    Kui taimekaitsevahendivaba on eesti toit? Kodumaise tomatikasvatuse perspektiivid. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 39 00:25:00

    Jätku leiba!: 39 (06.10.2008)

    Kui tihe on toitlustuskohtades, tööstustes ja kaubakettides konkurents kodu- ja välismaise köögivilja vahel? Millist toodet eelistab tarbija? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 34 00:25:58

    Jätku leiba!: 34 (06.06.2008)

    Toimub koolinoorte eesti toidu telekonkursi finaal. Kärdla ühisgümnaasiumi, Tallinna Rocca al Mare kooli ja Ülenurme gümnaasiumi noored viimistlevad koos tipp-kokkadega oma retsepte. Selgub võitja, kes sõidab Saksamaale Euroopa suurimale toidumessile "Roheline Nädal"...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 33 00:25:38

    Jätku leiba!: 33 (30.05.2008)

    Maaülikooli teadlaste uurimused näitavad, et taimekaitsevahendeid kasutatakse Eestis järjest rohkem. Kas müüt Eestist kui kemikaalivaba toidu maast hakkab kaduma? Mis on tarbijasõbralikum ja pakub tervislikumat toitu - kas kogu Eestit teenindav superköök või kaupluste endi väikeköögid? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 36 00:24:19

    Jätku leiba!: 36 (15.09.2008)

    Ma pole 15 aastat pidanud võtma ühtegi tabletti, kinnitab mahemaitsetaimede kasvataja ja teesegude valmistaja Liisi Kutkina. Heli Salong einestab Eesti ainsas mahetoidu restoranis Kuressaare lähedal...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 38 00:25:12

    Jätku leiba!: 38 (29.09.2008)

    Eesti koduaedades ja istandustes kasvatatakse maitsvaid ja tervislikke marju, kuid vähe tööstusi valmistab neist mahlu või moose. Eesti vaarikaid aga tasub müüa Helsingis ja imporditud vaarikaid omakorda meil...

    Loe lähemalt

Kokku: 50 | Näitan: 11-20 | Näita kõiki

;