26. aprill 2020
Saatejuht on Ivo Tšetõrkin ja külas on Hans Saarvelt. Hans Saarvelt on hobikokk ja toidureisija, kelle kireks on Kagu-Aasia toidud. Reisime maitsemeelel läbi Aasia köögi, kuid ei räägi ainult sellest, kui oivaliselt maitseb ükskõik milline toit Taimaal või milliste elukate koorikuid, silmi või kombitsaid on võimalik süüa Indoneesias. Proovime minna veidi spetsiifilisemaks, sest võiks ju maitsemeel olla ka üks neist mõttelise ja meelelise reisimise viisidest ajal, mil isegi lendurid on sunnitud kodus ise suppi keetma. Seega saab saatest ka mõne soovituse, kuidas Eestis kättesaadavate maitseainetega mõttes end näiteks Hanoi öisele toiduturule viia, kus õhk on vürtsidest nii paks, et lõika või noaga. Saates muusika