Jätku leiba!

  • Jätku leiba!: 48 00:24:33

    Jätku leiba!: 48 (08.12.2008)

    Eestlased tarbivad aastas sama palju piima kui sakslased, prantslased või poolakad. Poeriiuleil näeme kümneid erinevaid kodumaiseid piimatooteid. Mis määrab nende kvaliteedi? Kuidas seda kontrollitakse? Eesti piimapulber, või ja juust on populaarsed nii idas kui ka läänes...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 47 00:24:31

    Jätku leiba!: 47 (01.12.2008)

    Küsitlused näitavad, et turismitalu valimine sõltub ka seal pakutavast toidust. MTÜ Eesti Maaturism on internetilehele koondanud põhjaliku turismitalude andmebaasi, kust saab teavet ka toidusedeli kohta...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 46 00:24:28

    Jätku leiba!: 46 (24.11.2008)

    Põllumajandus-Kaubanduskoda tunnustab igal aastal paljusid tooteid kvaliteeditähiste - pääsukese - ja ristikumärgiga. Kui mõjus on see riiklik kvaliteeditunnustus tarbijate ja tootjate seas? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 49 00:24:51

    Jätku leiba!: 49 (15.12.2008)

    Milline teave peab olema kirjas toidukauba pakendil ja mida võivad ostjad sellest kvaliteedi või tervislikkuse kohta järeldada? Sealiha on eestlaste vaieldamatu lemmikroog olnud aastasadu. Kui tervislikud on lihatooted, mida sööme? Kuidas jälgitakse tööstustes hügieeni- ja kvaliteedinõudeid? Selgub, et ega toidufirmadest üldse eriti palju teata - kunagised populaarsed kooliekskursioonid leiva- ja piimakombinaatidesse on minevik...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 50 00:24:46

    Jätku leiba!: 50 (22.12.2008)

    Läheneb ülemaailmne kokkade olümpiamängude Bocuse D“or lõppvõistlus Prantsusmaal. Eestlased pääsevad sinna esimest korda. Enneolematu on ka selleks valmistumine. Jõulutoit ei pruugi sugugi olla vaid hapukapsad ja sealiha...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 44 00:24:28

    Jätku leiba!: 44 (10.11.2008)

    Eesti parimate kokkade gala. Toidutegu, võistlused, eesti toit kodumaistes restoranides ja välismaal. Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla. Tootja OÜ Meediatee.

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 42 00:24:38

    Jätku leiba!: 42 (27.10.2008)

    Hommikune puder lasteaias - kes kiidab, kellele ei maitse. Lastearst ja toitumisspetsialist Mai Maser soovitab pudruhommikuid ka täiskasvanuile. Kodumaisest viljast valmistatud tooteid võiks rohkem märgata ja kasutada - näiteks toiduõli...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 45 00:25:00

    Jätku leiba!: 45 (17.11.2008)

    Peipsi kandi kaluripere kalatoidud on maitsmist väärt. Peipsist püütud kala on aga poodides vähe saada. Lohusuu rahva kodudes valminud roogade põhjal võib näha, kui palju erinevaid piirkondlikke maitseharjumusi mahub Eestisse...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 41 00:25:21

    Jätku leiba!: 41 (20.10.2008)

    Hoidiste tegemine peidab palju eesti toidu nippe, ajalugu, kombeid ja piirkondlikku eripära. Mooside valmistamine või kurkide hapendamine pole aga pelgalt lõbu - see aitab kaasa riigi turvalisusele, leiavad Kodukandi liikumise ja Roheliste erakonna liikmed, kutsudes üles moodustama Eestimaa Rahva Päästekomiteed...

    Loe lähemalt

  • Jätku leiba!: 43 00:25:02

    Jätku leiba!: 43 (03.11.2008)

    Mida tehakse tööstustes toitu valmistades teisiti kui kodus? Pakendeil ilutseb kümneid lisaainete nimesid. Kui möödapääsmatu on nende lisamine? Miks kodus saab hakkama ilma lisanditeta? Saatejuht Ragnar Kond, režissöör-produtsent Hendrik Reindla...

    Loe lähemalt

Kokku: 50 | Näitan: 1-10 | Näita kõiki

;